2012-08-13 10:05:17

Európai Utazási Biztosítás

.

 

Klasszikus (pl. buszos, autós városlátogatás)

Klasszikus utasbiztosításunkat elsősorban buszos, autós városlátogatásokhoz, továbbá nem munkavégzés céljából történő külföldi utazásra ajánljuk.  

A megfelelő fedezeti szint (Top Extra, Top, Nívó) kiválasztásához kérjük, vegye figyelembe a célország árszínvonalát! Nem mindegy, hogy mekkora limittel rendelkezik a kiválasztott biztosítási csomag, ha külföldön például orvosi ellátást kell igénybe vennie. A Top Extra esetén az orvosi és mentési költségek térítésének felső limitje 100 millió forint, amely szolgáltatás-szintjét tekintve gyakorlatilag „limit nélküli”, és így a legnagyobb biztonságot jelenti.

A Klasszikus utasbiztosítás 10% kedvezménnyel köthető meg az Európa-Favorit országaiba, melyek a következők: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Görögország, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Olaszország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna.

Autós utakhoz javasoljuk az Autó-Extra kiegészítő biztosítást, amely 24-órás gépjármű-segítségnyújtási szolgáltatásokat tartalmaz.   Ha Ön sportolási céllal utazik külföldre, javasoljuk a Sport-Extra kiegészítő biztosítást, amely fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározott vízi- és veszélyes sportokra, illetve 20 évnél fiatalabb sportolók esetén versenyszerű sportra.

 

Tengerparti utazáshoz

Tengerpart termékünket elsősorban buszos, autós tengerparti utazásokhoz ajánljuk.   A megfelelő fedezeti szint (Tengerpart Extra, Tengerpart Top, Tengerpart Nívó) kiválasztásához kérjük, vegye figyelembe a célország árszínvonalát, illetve egyéni igényeit!  

Speciálisan tengerparti utakra összeállított szolgáltatásaink:

  • Fedezetnyújtás a következő vízi sportokra: búvárkodás (40 m-ig), surf, kitesurf, windsurf, motorcsónakkal vontatott „banán”, „air-chair” és gumitömlő, vízisí, vitorlázás, tengeri kajak, jetski, quad
  • Strandlopás-biztosítás
  • Vízisporteszköz-fedezet a következő vízi sporteszközökre: búvár, surf, kitesurf, windsurf, vízisí, tengeri kajak felszerelések  
  • Szállodai és kemping-felelősségbiztosítás  
  • Hiperbár-kamrás kezelés  

 

A Tengerpart utasbiztosítás 10% kedvezménnyel köthető meg az Európa-Favorit országaiba, melyek a következők: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Görögország, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Olaszország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna.   Árak, szolgáltatás táblázat  

 

Repülős utazáshoz

Az Air Holiday termékcsaládot kifejezetten repülős utakhoz ajánljuk.  

A megfelelő fedezeti szint (Air Holiday Extra, Air Holiday City) kiválasztásához kérjük, vegye figyelembe a célország árszínvonalát, illetve az utazás típusát: az Air Holiday Extra egzotikus utakra, az Air Holiday City pedig repülős városlátogatásokra ajánlott.  

Speciálisan repülős utakra összeállított szolgáltatásaink:

  • Térítés járatkésés esetén  
  • Kiemelt összegű légipoggyász-fedezet  
  • Légipoggyász-sérülések biztosítása  
  • Repülőjegy pótlás  
  • Légikatasztrófa-biztosítás

Az Air Holiday Extra, a fentieken kívül, fedezetet nyújt a legnépszerűbb vízi sportokra (búvárkodás 40 m-ig, surf, kitesurf, windsurf, motorcsónakkal vontatott „banán", „air-chair" és gumitömlő, vízisí, vitorlázás, tengeri kajak, jetski, quad) és sporteszközökre (búvár, surf, kitesurf, windsurf, vízisí, tengeri kajak felszerelések).  

Ha Ön sportolási céllal utazik külföldre, javasoljuk a Sport-Extra kiegészítő biztosítást, amely fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározott vízi- és veszélyes sportokra.

 

Síelőknek, snowboardozóknak

Télisport utasbiztosítás   A Télisport utasbiztosítás a síelők speciális igényei szerint lett összeállítva, így valamennyi népszerű téli sportra – sízésre, snowboardozásra, szánkózásra, korcsolyázásra, motoros szánra, hóraftingra – érvényes, tartalmazza a síbérlet visszatérítését betegség vagy baleset esetén, a sí- és snowboard felszerelés biztosítását, valamint jogvédelem- és felelősségbiztosítást is.

Felhívjuk figyelmét, hogy a téli sí utakra csak a Télisport utasbiztosítás nyújt fedezetet, a Klasszikus utasbiztosítás nem!  

A megfelelő fedezeti szint (Sí-Extra, Sí-Profi, Sí-Sztár) kiválasztásához kérjük, vegye figyelembe a célország árszínvonalát, illetve egyéni igényeit!

 

Autós asszisztencia

Az Autó-Extra kiegészítő biztosítást minden, 10 évnél nem idősebb autóval vagy motorral útra indulónak ajánljuk. A biztosítás bármely termékhez köthető kiegészítőként, hogy segítséget nyújtson a bajba jutott autós, motoros utazónak közlekedési baleset vagy műszaki hiba esetén. Sávos díjszabása rugalmasan igazítható az utazások hosszához!

 

Belföldi utazásokhoz

A Belföldi Utasbiztosítást Magyarország területi határain belüli utazásokra ajánljuk azoknak, akik szeretnék magukat biztonságban tudni a belföldi kikapcsolódás során is egy betegségből vagy balesetből adódó váratlan helyzetben. A Belföldi Utasbiztosítás a klasszikus külföldi utasbiztosításokra jellemző szolgáltatásokat tartalmazza (egészségügyi, utazási, gépjármű-segítségnyújtás, baleset- és poggyászbiztosítás, 24-órás telefonos segítségnyújtás).  

A megfelelő fedezeti szint (Belföldi Barangoló, Aktív Pihenés) kiválasztásához kérjük, vegye figyelembe az utazás típusát és egyéni igényeit!  

A Belföldi Barangoló csomagot a passzív kikapcsolódásra, városlátogatásra, wellness hétvégére indulóknak (pl. nyugdíjasoknak, osztálykirándulásra induló gyerekeknek) javasoljuk.  

Az Aktív Pihenés elsősorban azoknak való, akik belföldi utazásukat szeretik intenzív programokkal, sporttevékenységgel megtölteni, mivel ennél a

csomagnál a biztosítási fedezet több sportra és ahhoz kapcsolódó sporteszközre is kiterjed (jetski, vízisí, szikla- és falmászás, vadvízi evezés, vadászat, quad, surf, kitesurf, barlangászat, kerékpár).

 

A biztosításon kirendeltségeinken megköthetők!