2012-06-02 09:50:39

Signal Biztosító


 

A SIGNAL Biztosító Zrt. és a "Rábaközi" Takarékszövetkezet eredményes kapcsolat keretében működik együtt.

 

A SIGNAL Biztosító Zrt.-vel együttműködésben számos biztosítási termék köthető meg a Takarékszövetkezet bármelyik kirendeltségében:
•       Kölcsönfedezeti-, Élet -, Baleset és Rokkantsági biztosítás
•       Kölcsönfedezeti vagyonbiztosítás
•       Életbiztosítások
•       Balesetbiztosítások
•       Kötelező Gépjármű felelősség-biztosítás
 


A SIGNAL Biztosító Zrt. - az Európa 50 legnagyobb pénzügyi és biztosítási konszernje közé tartozó - német SIGNAL IDUNA Vállalatcsoport leányvállalata.


A SIGNAL IDUNA biztosítási és pénzügyi szolgáltatóként már 100 éve jelen van a német és európai piacokon.


A Csoport vezető társaságai a kölcsönös biztosítóegyletek és a tulajdonukban álló szakosított pénzintézetek, ebből adódóan a SIGNAL - IDUNA önálló, nem függ részvényesi érdekektől, s teljes mértékben önálló finanszírozással rendelkezik. A Csoport fizetőképességi mutatói minden területen átlag felettiek.


A németországi SIGNAL Csoport és az Iparosok Országos Szövetsége (IPOSZ) 1993-ban a magyar biztosítók között tizenharmadik társaságként hozta létre a SIGNAL Biztosító Rt-t.

 

A SIGNAL Biztosító Zrt.


A biztonságos és tőkeerős tulajdonosi háttér is hozzájárul SIGNAL Biztosító Zrt. 15 éve tartó lendületes fejlődéséhez. Stratégiai partnerei, a takarékszövetkezetek való együttműködés révén az ország minden pontján elérhetők szolgáltatásai.


A SIGNAL termékpalettájának súlypontját a lakossági egyéni és csoportos biztosítások, úgymint a betegség-, balesetbiztosítás, életbiztosítás, továbbá a vagyon-, és felelősségbiztosítás, a vállalkozói vagyonbiztosítások, valamint a gépjármű-biztosítások képezik. A legújabb piaci igényekhez alkalmazkodó, mindig megújuló termékeink a legkülönbözőbb piaci igényeket is lefedik.
A kedvező díjak és értékarányos szolgáltatások tovább erősítik versenyképességét.


Az ügyfélkapcsolatokban kiemelt jelentőségű a személyes, pontos és korrekt tájékoztatás, valamint a gyors ügyintézés.

 

A SIGNAL Biztosító Zrt. az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség, a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt., a Takarékszövetkezetek Kölcsönös Biztosító Egyesülete (KÖT), és a Takarék Alapkezelő Zrt. között létrejött stratégiai együttműködés célja a kölcsönös üzleti és piaci lehetőségek bővítése, s az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása biztosítási és banki termékekből az ország teljes területén.

 

A SIGNAL Biztosító – már több mint 300 000 ügyfél megbízható partnere.